African Lembo

Schakel naar desktopversie Registreren Inloggen

Fout
  • JFTP::login: Unable to login
  • JLIB_CLIENT_ERROR_JFTP_WRITE_PASSIVE
Tonia Rozendaal

Tonia Rozendaal

Hallo! Je bent aangeland op mijn ding ;) Dansen is werkelijk fantastisch en als ik dat over kan brengen op het publiek of op de deelnemers aan een workshop dan is mijn dag, wat zeg ik, dan is mijn week weer helemaal goed ! Kom binnen, laat alles van je afvallen en neem deel... Wil je meer weten over afrikaans dansen? Neem contact op via lembo@xs4all.nl of bel 0610302014

Website URL:
 

Mijn beurt

Jawel, nu is het mijn beurt, we kunnen het hebben over dans! Ongelooflijk belangrijk voor de Afrikaanse cultuur. Dans zegt heel veel over hoe men in Afrika omgaat met het leven. En dat gevoel brengen wij over in onze dansworkshops en bijeenkomsten. Wil je dat ook eens beleven? Neem dan contact op en laat je leiden door je gevoel! Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Dansen is meer dan bewegen op muziek

Dansen is meer dan bewegen op muziek, het is ritmisch bewegen en mooi bewegen. Een goede danser haalt zoveel mogelijk uit de muziek. Je wordt één met de muziek. Als je danst, dan wordt je de muziek. Je geeft vorm aan de muziek. Je haalt er kracht uit en zet die om in beweging. 

Dansen als energizer voor teambuilding en workshop

De dansworkshops zijn grensverleggend en ze vergroten flexibiliteit, creativiteit, durf en improvisatie-vermogen. Voor teambuilding,sessies, trainingen en congressen zijn de dansworkshops een effectieve energizer en katalysator voor een opener sfeer. Dansworkshops zijn geschikt voor mannen en vrouwen en er is geen danservaring nodig.

Ervaar de kracht van afrikaans dansen

De workshop wordt begeleid door ervaren docenten uit Nederland of Afrika en kan ook gecombineerd worden met een percussie workshop. De nadruk ligt op dansplezier en de wisselwerking tussen ritme en dans. Door te dansen op live muziek voel je een opzwepend effect. Ervaar de kracht en aards gevoel van Afrikaans dansen.

Website ontwerp en vormgeving© Webiness| Alle rechten voorbehouden

Top Desktop versie