African Lembo

Schakel naar desktopversie Registreren Inloggen

Fout
  • JFTP::login: Unable to login
  • JLIB_CLIENT_ERROR_JFTP_WRITE_PASSIVE
Bas Lemmers

Bas Lemmers

Ik vind het heerlijk om op te treden en mensen te enthousiasmeren. Muziek in combinatie met entertainen is op mijn lijf geschreven. Stel mij alle vragen die je hebt over afrikaanse muziek en muziekinstrumenten. Neem contact op via lembo@xs4all.nl of bel 0610302014

Website URL:

Disclaimer

Gepubliceerd in African Lembo

Copyright 2012

Het geheel van inhouden, pagina's en scripts die zich op deze website bevindt, behoort toe aan de African Lembo tenzij anders staat vermeld. Daar waar gebruik wordt gemaakt van de inhoud of scripts van derden, berust het auteursrecht hiervan bij deze partijen, tenzij anders vermeld.

Inhoud van de website

De informatie, teksten, namen, afbeeldingen, foto's en logo's op de website worden door de African Lembo slechts verstrekt op de wijze zoals die op de website wordt aangeboden, dit zonder enige vorm van toezegging of garantie over de geschiktheid voor commerciële toepassing, praktisch gebruik of het niet inbreuk maken op enigerlei rechten.African Lembo garandeert niet dat de inhoud van deze website correct en betrouwbaar is, dat de website ten allen tijde en op iedere locatie beschikbaar is, dat defecten en fouten met betrekking tot de website direct worden verholpen en dat de website vrij is van virussen en andere schadelijke bestanddelen.

Het is aan u niet toegestaan om de informatie die zich op de website bevindt, te wijzigen, vervangen, aan te passen of daar iets aan toe te voegen tenzij u daar toestemming voor hebt gekregen middels het ontvangen van een combinatie van gebruikersnaam en wachtwoord . Het is niet toegestaan de ontvangen gegevens door te geven aan derden. Tevens is het niet toegestaan om onrechtmatig gebruik te maken van de mogelijkheden die u biedt om uw gegevens bij te werken. Pogingen om het systeem te misleiden zullen met alle mogelijke middelen bestraft worden.

Disclaimer

Het gebruik van de website is voor uw eigen rekening en risico. African Lembo is noch op geen enkele wijze aansprakelijk voor de gevolgen van uw gebruik van de website noch voor directe of indirecte schade ontstaan door de inhoud van de, al dan niet door derden aangeboden, informatie op de website.African Lembo is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de website voor zover die door derden wordt aangeboden.African Lembo behoudt zich het recht de door derden aangeboden informatie te wijzigen en te verwijderen indien deze in strijd is met de wet, goede zeden, openbare orde, de overeengekomen voorwaarden en de Netiquette.

Intellectuele Eigendom

Aan alle materialen op de website, zoals teksten, afbeeldingen, fotomaterialen, illustraties en andere grafische materialen, namen en logo's zijn intellectuele eigendomsrechten verbonden, en met betrekking tot haar eigen intellectuele eigendomsrechten behoudt African Lembo zich alle rechten hiervoor. Het is niet toegestaan om de hiervoor genoemde materialen te verveelvoudigen of voor commerciële doeleinden openbaar te maken, tenzij hiervoor haar schriftelijke toestemming verleent. Niets op de website leidt tot de toekenning van enig recht of licentie met betrekking tot de genoemde intellectuele eigendomsrechten.

 

 

 

Meer dan muziek alleen..

Djembé is meer dan muziek alleen. Alleen al het geluid van de djembé brengt bij mensen een oergevoel naar boven en brengt mensen samen. In onze workshops brengen we de passie voor Djembé muziek en voor Afrika over op iedereen die deelneemt. 

Heeft u al eens een workshop gevolgd of bent u al van plan dat te doen? Neem dan contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en geef aan wat uw ideeën zijn en we zullen gezamenlijk tot een mooie invulling kunnen komen van een workshop.

Groepen van vijftien tot vijftienhonderd deelnemers...

Nog nooit aan een djembé workshop deelgenomen? Wij verzorgen workshops van "vijftien tot vijftienhonderd" deelnemers. Denk hierbij aan particuliere groepen zoals familiebijeenkomsten, maar ook bedrijven, instellingen en andere organisaties zoals AKZO Nobel, 's Heeren Loo, New Shoes Today en ROC Arnhem hebben in de afgelopen jaren flink erop los getrommeld. Kijk eens op deze video voor een leuke compilatie. Al onze workshops kunnen overigens worden gecombineerd met dansworkshops.

Thema's voor bedrijven en groepen

Voor bedrijven letten we meer en zorgvuldig op groepsvorming, aandacht vrijmaken voor nieuwe dingen, creatief denken en doen, initiatief tonen, communiceren, initieren, verantwoordelijkheid nemen en het gezamenlijke doel dienen. 

Samenspel en plezier staan centraal

Met African Lembo kun je als bedrijfsuitje, of met je familie eens ervaren hoe het is om tijdens een energieke fun workshop te genieten van samenspel op de djembé!

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Optredens

Gepubliceerd in African Lembo

African Lembo Band, Groupe Mawari

African Lembo Band

De African Lembo band is ontstaan,door de vele optredens die Bas met zijn leerlingen heeft verzorgd op zowel markten als feesten.Voor de leerlingen is dit superleuk ,je kunt laten zien aan andere mensen wat je zoal geleerd hebt.Inmiddels hebben de leerlingen zoveel ervaring opgedaan,om mooie afrikaanse arrangementen te laten horen.Hierbij worden er verschillende instrumenten aan toegevoegd bv:de Hang,de Krin en de Balafoon.Hierdoor worden de arrangementen ook eigen gemaakt.

Het motto van de African Lembo band is het samenspelen en daar bij ook andere mensen mee kunnen voeren in de gezellige afrikaanse sferen. Een leuke gezellige groep die een feestelijk en swingend optreden kunnen verzorgen en daarbij zeker de mensen erbij betrekken.

Groupe Mawari

Het ontstaan van Groupe Mawari komt voort uit de wens om met een aantal mensen een percussie groep te starten, om zo op een hoger niveau te kunnen spelen.
Sekou Toure van o.a. Ballet Djoliba; zoon van Arafan Toure van het Nationaal Ballet van Guinee, heeft de leden van Groupe Mawari in 2010 opgeleid. Dit ging op zeer traditionele wijze en met de strakke hand. Focus ligt daarom ook bij West-Afrikaanse ritmes en arrangementen van Arafan en Sekou Toure aangevuld met eigen materiaal.

Destijds gestart met Floris, Wendy, Mathie, Tonia, Emmy en Bas als Group Wontanara zijn we na het vertrek van Sekou verder gegaan onder de naam Groupe Mawari. Inmiddels uitgebreid met de komst van Marius kan gesproken worden van een zeer solide basis. De West Afrikaanse ritmes zijn swingend en vol energie en zetten het publiek zeer zeker in beweging.
Deze dynamische en enthousiaste groep brengt naast het traditionele werk graag hun eigen creativiteit over aan de zaal en zal zo zorgen voor een warme deken aan ritmiek aangevuld met swingende dans en zang.

Website ontwerp en vormgeving© Webiness| Alle rechten voorbehouden

Top Desktop versie