African Lembo

Schakel naar desktopversie Registreren Inloggen

Fout
  • JFTP::login: Unable to login
  • JLIB_CLIENT_ERROR_JFTP_WRITE_PASSIVE

Contact-links-nieuws

Lembo Mawari Lembo Mawari

 

Elke gelegenheid vereist een individuele benadering waardoor wij optimale aandacht en een goede kwaliteit kunnen garanderen. Wat de gasten in De Arend ondervinden is deels tastbaar zoals: het interieur, het eten en drinken. Het andere deel is puur gevoelsmatig; dat wat men ervaart. Een team van jonge enthousiaste medewerkers staat paraat voor een feestelijk onthaal.

Aan de magnifieke Maas bij Appeltern, is het heerlijk toeven bij Moeke Mooren, vertrekpunt van plezier, aanlegplek vol attracties. In elk seizoen van het jaar biedt Moeke Mooren onspanning, plezier en culinair genot voor jong en oud. Gastvrij genieten, van de prille morgen tot de late avond.

‘t Megensche Veerhuis is gelegen op een schiereiland tussen de rivier de Maas en natuur- en recreatieplas de Gouden Ham. De Gouden Ham is één van de mooiste natuur- en recreatiegebieden van het land van Maas en Waal in de provincie Gelderland op de grens met de provincie Noord Brabant. Het schiereiland is onderdeel van de Maaslanden en het Langeland.

 

Nieuws:

 -30-9 optreden van African lembo tijdens de koopzondag in druten van 13.00-17.00 op verschillende locaties langs de rode loper.

  -3-11 Afrikaans dansen met Serge Badoue van 15.00-17.00 in den dulper,past.Schoenmakersstraat 5 in Boven-leeuwen.Serge neemt je mee naar West-afrika met een energieke en uitdagende dans met live percussie van Bas Lemmers en Kassoum Sanogo(solist van Yamo Yamo)

Voor verder info:Tonia Rozendaal 06 41080879

         

Website ontwerp en vormgeving© Webiness| Alle rechten voorbehouden

Top Desktop versie