African Lembo

Schakel naar desktopversie Registreren Inloggen

Fout
  • JFTP::login: Unable to login
  • JLIB_CLIENT_ERROR_JFTP_WRITE_PASSIVE

Artikelen

Over ons

 

Ik vind het heerlijk om op te treden en mensen te enthousiasmeren. Muziek in combinatie met entertainen is op mijn lijf geschreven. Stel mij alle vragen die je hebt over afrikaanse muziek en muziekinstrumenten. Ik kan niet alle mail beantwoorden maar ik beloof dat ik ze lees.

E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Dansen is werkelijk fantastisch en als ik dat over kan brengen op het publiek of op de deelnemers aan een workshop dan is mijn dag, wat zeg ik, dan is mijn week weer helemaal goed ! Kom binnen, laat alles van je afvallen en neem deel... Wil je meer weten over afrikaans dansen? Neem dan gerust contact met me op.

E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


De kracht van muziek is onze basis

De kracht die muziek kan hebben bij de ontwikkeling van mensen en organisaties wordt helaas door velen onderschat. African lembo heeft jarenlange ervaring met muziekonderwijs aan zowel kinderen als volwassenen. Sinds enkele jaren helpt African Lembo ook organisaties en bedrijven met hun ontwikkeling.

Teambuilding en muziekworkshops

De kunst van een muzikale workshop zit in feit dat de deelnemers zich comfortabel gaan voelen in elkaars omgeving en leren samen te werken aan een gezamenlijk doel. Wij ontwerpen onze teambuilding sessies rondom jouw team omdat jouw doel voorop staat.  

Wij zetten de kracht van muziek in om mensen te bewegen

African Lembo staat voor muzikale creativiteit, veelzijdigheid, vakkundigheid, betrouwbaarheid, betrokkenheid en enthousiasme. Passie voor muziek is onze kracht!

Website ontwerp en vormgeving© Webiness| Alle rechten voorbehouden

Top Desktop versie